Un peisaj verde însuflețește un apartament sau o casă. Fotoreportaj

Date:

Share post:

Un apartament model pe care oricine și l-ar dori, o construcție landscape.

Lanscape este un peisaj reprezintă caracteristicile vizibile ale unei zone de teren, formele sale de relief și modul în care acestea se integrează cu elementele naturale sau artificiale, adesea considerate din punct de vedere estetic.

Un peisaj include elementele fizice ale formelor de relief definite din punct de vedere geofizic, cum ar fi munții (acoperiți de gheață), dealurile, corpurile de apă, cum ar fi râurile, lacurile, iazurile și marea, elementele vii ale acoperirii solului, inclusiv vegetația autohtonă, elementele umane, inclusiv diferitele forme de utilizare a terenului, clădirile și structurile, și elementele tranzitorii, cum ar fi iluminarea și condițiile meteorologice.

Combinând atât originile lor fizice, cât și suprapunerea culturală a prezenței umane, adesea create de-a lungul mileniilor, peisajele reflectă o sinteză vie a oamenilor și a locului, care este vitală pentru identitatea locală și națională.

Studioul de arhitectură The White Room, cu sediul în India, condus de Nitin Barchha și Disney Davis, folosește un design minimalist și materiale naturale pentru a crea spații curate, pline de viață vegetală.

Caracterul unui peisaj contribuie la definirea imaginii de sine a oamenilor care îl locuiesc și a unui sentiment de loc care diferențiază o regiune de alte regiuni. Acesta reprezintă fundalul dinamic al vieții oamenilor. Peisajul poate fi atât de variat, cum ar fi un teren agricol, un parc peisagistic sau o zonă sălbatică. Ceea ce prezentăm azi este un apartament de mici dimensiuni.

În recentul lor proiect Garden Room, cei doi au creat un cadru sculptural alb și verde ardezie, care prezintă o trecere liniștitoare de la spațiul interior la cel exterior.

Apartamentul cu un dormitor situat în suburbia Pali Hill din Mumbai este plin de liane și plante suspendate care creează o barieră protectoare față de lumea exterioară.

Un mozaic de baie turcoaz imersiv adaugă la disoluția dintre natură și structura proiectată, îmbibând camera cu o lumină albastră care amintește de o mare puțin adâncă.

Puteți vedea mai multe proiecte ale studioului de arhitectură pe site-uri specializate de design.

Pământul are o gamă vastă de peisaje, inclusiv peisajele înghețate din regiunile polare, peisajele muntoase, peisajele deșertice aride vaste, insulele și peisajele de coastă, peisajele dens împădurite sau împădurite, inclusiv pădurile boreale din trecut și pădurile tropicale, și peisajele agricole din regiunile temperate și tropicale.

Activitatea de modificare a caracteristicilor vizibile ale unei zone de teren este denumită amenajare peisagistică.

Editor: Elena Ștefan

Foto: Pinterest

spot_img

Articole asemănătoare

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde…

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde... Cine, unde și mai ales despre ce este vorba. Așa că ... mai multe amănunte în cele  ce urmează.

Cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali. Foto

Iată cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali, în imaginile pe care le redăm în articolul de azi, la Infoanunț.

Azi: Miercurea alarmelor!

Azi: Miercurea alarmelor! Având în vedere necesitatea informării populației cu privire la semnalele de alarmare acustice, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a planificat...

Începe campania de primăvară… la curățenie! Unde?

Începe campania de primăvară... la curățenie! Unde? Despre aceasta vorbim pe larg în materialul care urmează.