Vizualizează ce îți dorești și așa va fi

Date:

Share post:

Tehnica vizualizării este deosebit de importantă și mai mult decât atât ea poate să facă adevărate minuni. O singură condiție: să crezi!

Arhanghelul Mihail este cel care ne inspiră și putem pune mâna pe pix și foaia albă de hârtie și să scriem ce ne dorim și chiar să și desenăm.

Doar așa dorințele noastre ajung mult mai ușor în Univers și se materializează.

Închide ochii preț de o clipă și gândește-te la ceea ce își dorești. Repetă exercițiul 21 de zile la rând. Încearcă, totodată, să simți că tot ceea ce îți dorești, ai deja.

Suntem co-creatori să nu uităm pentru că aceasta este realitatea. Instrumentele de care avem nevoie sunt la îndemâna noastră, trebuie doar să vedem!

Text: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: arhiva

spot_img

Articole asemănătoare

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.

Iată care sunt tendințele de călătorie înregistrate la Târgul Online de Turism, inclusiv ofertele Black Friday

În cadrul Târgului Online de Turism din luna noiembrie, IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România, a analizat evoluția vânzărilor pentru destinațiile sale principale.

Despre rezultatele operațiunii JAD Finestra 3, organizată la frontierele Republicii Moldova

În prima jumătate a lunii noiembrie 2023 a fost desfășurată operațiunea internațională JAD Finestra 3. În Republica Moldova operațiunea a unit în acțiuni pe linie de prevenire, detectare și combatere a diferitor ilegalități Poliția de Frontieră, Serviciul Vamal și Agenția Europeană FRONTEX.