Ziua Copilului împreună cu KIDS EXPO la Chișinău

Date:

Share post:

În perioada 30 mai – 2 iunie, la KID’S EXPO, vă așteaptă cadouri, concursuri, dulciuri, master-classuri, precum și cea mai mare expoziție de produse pentru copii, organizată de CIE Moldexpo! În toate cele patru zile de expoziție, pentru micii vizitatori vor fi organizate test-drive-uri cu penny board-uri și role, jocuri pentru dezvoltarea creativității și imaginației, cărți și jocuri de masă, pictură pe față, play station gratuit și multe altele. La KID’S EXPO vor exista atât de multe jucării și cadouri, încât nimeni nu va pleca cu mâinile goale, iar înghețata și dulciurile vor fi suficiente pentru toată lumea!

În cadrul expoziției KID`S EXPO vor fi organizate: concursuri pentru micuții care merg de-a bușilea, pentru copiii de până la doi ani și jumătate pe premergătoare-jucării, tradiționala Paradă a cărucioarelor. Cei mici vor putea vizita orașul Distracțiilor cu tobogane, carusele, diverse atracții.

KID’S EXPO oferă și oportunitatea de a cumpăra articole pentru copii, expuse de peste 80 de companii: haine, încălțăminte și accesorii; alimente; produse și servicii pentru îngrijirea nou-născuților; produse cosmetice și de igienă; jucării și jocuri; mobilier, accesorii și lenjerie de pat, articole pentru instruire și dezvoltare, cărți.

Programul festivalului va include, de asemenea, evoluări ale grupurilor vocale și coregrafice, seminare pentru părinți, lecții interactive și master-classuri pentru copii.

Sărbătorea noastră este dedicată Zilei Internaționale a Copilului, astfel încât KID`S EXPO nu este doar un eveniment distractiv pentru copii, ci și o reamintire a necesității de a proteja drepturile copilului, astfel încât toți copiii să fie fericiți, să învețe, să facă ceea ce le place și să devină în viitor părinți buni și cetățeni demni ai țării.

Foto: Moldexpo

spot_img

Articole asemănătoare

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră… Foto

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră... Unde anume, vom afla cititnd materialul care urmează.

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. FOTO

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. Unde? Când? La aceste întrebări răspundem azi în cele...

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României – micro-expoziție și recital extraordinar

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României - micro-expoziție și recital extraordinar. Azi, la Infoanunț.

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional Chișinău. Foto

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional ... Mai multe amănunte, azi, la Infoanunț.