Ziua Copilului împreună cu KIDS EXPO la Chișinău

Date:

Share post:

În perioada 30 mai – 2 iunie, la KID’S EXPO, vă așteaptă cadouri, concursuri, dulciuri, master-classuri, precum și cea mai mare expoziție de produse pentru copii, organizată de CIE Moldexpo! În toate cele patru zile de expoziție, pentru micii vizitatori vor fi organizate test-drive-uri cu penny board-uri și role, jocuri pentru dezvoltarea creativității și imaginației, cărți și jocuri de masă, pictură pe față, play station gratuit și multe altele. La KID’S EXPO vor exista atât de multe jucării și cadouri, încât nimeni nu va pleca cu mâinile goale, iar înghețata și dulciurile vor fi suficiente pentru toată lumea!

În cadrul expoziției KID`S EXPO vor fi organizate: concursuri pentru micuții care merg de-a bușilea, pentru copiii de până la doi ani și jumătate pe premergătoare-jucării, tradiționala Paradă a cărucioarelor. Cei mici vor putea vizita orașul Distracțiilor cu tobogane, carusele, diverse atracții.

KID’S EXPO oferă și oportunitatea de a cumpăra articole pentru copii, expuse de peste 80 de companii: haine, încălțăminte și accesorii; alimente; produse și servicii pentru îngrijirea nou-născuților; produse cosmetice și de igienă; jucării și jocuri; mobilier, accesorii și lenjerie de pat, articole pentru instruire și dezvoltare, cărți.

Programul festivalului va include, de asemenea, evoluări ale grupurilor vocale și coregrafice, seminare pentru părinți, lecții interactive și master-classuri pentru copii.

Sărbătorea noastră este dedicată Zilei Internaționale a Copilului, astfel încât KID`S EXPO nu este doar un eveniment distractiv pentru copii, ci și o reamintire a necesității de a proteja drepturile copilului, astfel încât toți copiii să fie fericiți, să învețe, să facă ceea ce le place și să devină în viitor părinți buni și cetățeni demni ai țării.

Foto: Moldexpo

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.