Sporter ajunge la Constanța cu OCEANMAN

Date:

Share post:

Pe 16 iunie 2019, pe „Plaja între Diguri” din orașul Constanța se va desfășura cea mai importantă serie de competiții internaționale de înot în apă deschisă –OCEANMAN Constanta. România găzduiește acest campionat pentru prima dată. Organizatorul OCEANMAN Constanța este organizația sportivă Sporter.

Competițiile de înot din seria internațională OCEANMAN Constanța includ trei distanțe:

– Sprint Sea Mile: de 1852 m, limită de timp – 1 oră și 30 minute;

– Half OCEANMAN: de 5000 m, limită de timp – 2 ore și 30 minute;

– OCEANMAN: de 10 000 m, limită de timp – 4 ore și 30 minute.

La această cursă în apă deschisă pot participa atât sportivii profesioniști, cât și cei amatori. Fiecare dintre ei va avea șanse egale să câștige titlul de „Oceanman”. Pentru fiecare distanță sunt stabilite limite de vârstă după cum urmează: 1,8 km – de la 10 ani, 5 km – de la 14 ani, 10 km – de la 16 ani.
Doritorii de a participa la OCEANMAN Constanța se pot înregistra accesând acest link: http://oceanman-openwater.com/races/constanta/

De remarcat, OCEANMAN a fost dezvoltat de către înotători pentru înotători. Primele competiții internaționale de înot în apă deschisă din această serie au avut loc în anul 2015 în Italia și Spania, iar în anul 2016, „OCEANMAN” a devenit singurul campionat de „Open Water” din lume.

Datorită nivelului înalt de organizare și a posibilității de alegere a distanței conform nivelului de pregătire, seria de concursuri OCEANMAN adună anual mii de sportivi din întreaga lume. Primii zece finisheri din fiecare categorie de competiții internaționale sunt automat eligibili pentru participare la campionatul final, care are loc la sfârșitul fiecărui sezon.

Seria de competiții OCEANMAN se desfășoară în mod tradițional în cele mai pitorești și frumoase locații: pe insula Langkawi din Malaysia, pe coasta estică din Spania, în Peninsula Yucatan din Mexic, pe Lacul Orta din Italia, în cel mai vechi oraș al Peninsulei Mani din Grecia, pe coasta Golfului Persic din Dubai, etc.
Orașul Constanța este o bijuterie a stațiunilor pentru o vacanță activă pe litoral pentru mii de turiști, care vin în fiecare an în România ca să savureze bogata moștenire istorică, identitatea culturală a poporului, ospitalitatea și diversitatea naturală a țării.

Foto: OCEANMAN

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.