Ziua Mondiala a Expozițiilor 2017

Date:

Share post:

UFI invită toată lumea să se alăture celebrării Zilei Mondiale a Expozițiilor 2017

Pregătirea pentru Ziua Mondială a Expozițiilor este în plină desfășurare  (# GED17). Evenimentul va avea loc pe 7 iunie 2017. Grație activității comune a asociațiilor naționale de expoziții, profesioniștii din industrie au început deja să planifice activitățile pentru celebrarea GED17 în țările lor.

Prin sloganul Zilei 2017 –  „Gândește global, acționează local», GED17 pune accentul pe aspectul uman al expozițiilor, vor fi prezentate oportunitățile de creștere a afacerilor, dezvoltare profesională în cadrul industriei, schimb de experiență și cunoștințe.

Ziua Mondială a Expozițiilor este ziua în care sărbătorim industria de profil și oamenii care asigură activitatea acesteia. Ziua Mondială a Expozițiilor arată importanța expozițiilor pentru dezvoltarea afacerilor, crearea locurilor de muncă și atragerea investițiilor. Ziua Mondială a Expozițiilor este șansa de a recunoaște importanța industriei de expoziții și de a arată impactul pozitiv asupra afacerilor, inovațiilor, creșterii numărului de locuri de muncă și a investițiilor.

Online și prin intermediul evenimentelor naționale și locale, oameni din întreaga lume se vor alătura campaniei GED17: de la platforme și  organizatori până la studenți, parteneri locali și agenții guvernamentale.

„UFI îi încurajează pe toți cei care activează în industria de expoziții, să participe la Ziua Mondială a Expozițiilor, pe 7 iunie, și să anunțe cu mândie și tare despre participare!“,  îi îndeamnă pe toți Dr. Andreas Grushou, presedintele UFI, asociație care a coordonat organizarea sărbătoirii anul trecut și, în cooperare cu grupul de lucru, o va face și în anul curent.

„În 2016, Ziua Mondială a Expozițiilor a adunat toți repreprezentanții industriei pentru a promova valorile expozițiilor în toată lumea. GED17 promite să adune mai mulți participanți: aceasta este o mare inițiativă globală, care se va amplifica în fiecare an, spune dr. Grushou.

Pentru a arăta importanța expozițiilor, UFI raportează următoarele:

* Anual, peste 206 milioane de vizitatori și 4,4 milioane de companii participă la expoziții

* Expozițiile asigură participanților un nivel înal al indicatorului ROI. În medie, expozanților le revine pentru fiecare euro cheltuit 2 euro venit  în timpul expoziției și 8 euro pentru primele 3-10 luni după încheierea acesteia.

* Vizitatorii și companiile cheltuiesc anual aproximativ 98 miliarde de Euro (109 miliarde Dolari SUA) pentru participare la expoziții

* Aproximativ jumatate din aceste cheltuieli asigură profit industriei de expoziții (organizatori, site-uri ..), cealaltă jumătate sunt veniturile industriilor conexe din regiune (hoteluri, companii de transport …)

* Industria de expoziții oferă 680.000 de locuri de muncă în vânzări, marketing, activități operaționale și alte domenii.

În anul 2016, prima Zi Mondială a Expozițiilor a atras mii de profesioniști din industrie, din 60 de țări. Printre evenimentele locale au fost: cursul LiveCom Academia, acțiunea „Ne vedem la expoziție”,“ Noaptea expozițiilor” și un cros. În această zi, au avut loc întâlniri cu reprezentanți ai autorităților, conferințe de presă, seminarii și zile deschise. În rețelele sociale s-a desfășurat o campanie activă. Grupului pe Facebook i s-au alăturat 200 de membri noi, au fost plasate multe fotografii, înregistrări video, fișiere GIF, comunicate de presă, articole și interviuri.

spot_img

Articole asemănătoare

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră… Foto

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră... Unde anume, vom afla cititnd materialul care urmează.

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. FOTO

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. Unde? Când? La aceste întrebări răspundem azi în cele...

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României – micro-expoziție și recital extraordinar

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României - micro-expoziție și recital extraordinar. Azi, la Infoanunț.

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional Chișinău. Foto

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional ... Mai multe amănunte, azi, la Infoanunț.