Ziua Muncii, sărbătorită și în Iași, la Ciric

Date:

Share post:

Primăria Municipiului Iași va marca Ziua Internațională a Muncii, 1 mai, printr-o manifestare dedicată celor care muncesc, reluând astfel tradiția întreruptă de pandemia de COVID-19.

Cu această ocazie, conducerea municipalității invită ieșenii duminică, 1 mai, de la ora 12.00, la Zona de Agrement Ciric (în zona insulei) pentru a deschide oficial sezonul estival și pentru a participa la un spectacol de muzică populară susținut de artiști ieșeni: Ștefan Pintilie, Beatrice Duca, Ștefan Deaconița și Ansamblul Folcloric „Busuioc Moldovenesc” al Companiei de Transport Public SA Iași.

Evenimentul a fost aprobat de consilierii locali în ședința de joi, 28 aprilie, și va fi organizat cu sprijinul sindicatelor din cadrul companiilor care țin de Consiliul Local al Municipiului Iași.

Începând de duminică, 1 mai, Compania de Transport Public SA Iași va repune în circulație traseul 48, pe ruta Târgu Cucu – Ciric. Acesta va fi deservit de un autobuz care va circula din oră în oră. Prima cursă are ora de plecare 7.00, din Târgu Cucu, iar ultima cursă ora 19.30, de la Ciric.

Text și foto: Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.