„Ziua Porților Deschise” cu ocazia „Zilei Universale a Iei”

Date:

Share post:

Ziua Porților Deschise” cu ocazia „Zilei Universale a Iei”. Unde, când și cine are minunata idee? Răspunsul în cele ce urmează.

Muzeul Județean Teleorman, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, organizează sâmbătă, 22 iunie  si duminică, 23 iunie 2024 „Ziua Porților Deschise” cu ocazia „Zilei Universale a Iei”.

Iubitorii portului popular teleormănean vor putea admira

Astfel, pe parcursul celor două zile, între orele 9.00 – 17.00, iubitorii portului popular teleormănean vor putea admira, în cadrul expoziției permanente „Aspecte etnografice teleormănene”, frumoasele ii și cămăși țesute și cusute cu măiestrie de către femeile din satele din Teleorman.

Puteți vizita gratuit toate expozițiile permanente și temporare ale muzeului

De asemenea, cei care vor trece pragul muzeului vor putea vizita gratuit toate expozițiile permanente și temporare ale muzeului: -„Înapoi în timp” – „Arheologie şi Numismatică în judeţul Teleorman”, „Tezaure monetare”, „Aspecte etnografice teleormănene”, „Colectivizare în judeţul Teleorman (1949-1962). Rezistenţă şi acceptare forţată”, „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, „Județul Teleorman pe hărți istorice”, Exponatul lunii iunie – „Albumul aniversar – 25 de ani de la cucerirea Independenței României”.

Text și foto: PR Muzeul Județean Teleorman

Foto deschidere: Pixabay/generic

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.