5 MOTIVE

Date:

Share post:

Veți putea face cunoștință cu cele mai noi produse și echipamente medicale și veți putea beneficia de oferte speciale din partea participaților expoziției valabile doar 4 zile.


Veți putea interacționa cu specialiști din domeniul medical și farmaceutic din Moldova, România, Rusia, Kazahstan, Belarus, SUA și Ucraina.


Veți putea întîlni potențiali clienți și parteneri cu care veți avea ocazia să încheiați contracte.


Veți putea participa la conferințe, seminare, lecții practice, workshop-uri.


Veți putea beneficia de consultații oferite de specialiști precum și diagnostic primar în cadrul programului Zilele sănătății la Moldexpo.


 

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.