5 MOTIVE

Date:

Share post:

Veți putea face cunoștință cu cele mai noi produse și echipamente medicale și veți putea beneficia de oferte speciale din partea participaților expoziției valabile doar 4 zile.


Veți putea interacționa cu specialiști din domeniul medical și farmaceutic din Moldova, România, Rusia, Kazahstan, Belarus, SUA și Ucraina.


Veți putea întîlni potențiali clienți și parteneri cu care veți avea ocazia să încheiați contracte.


Veți putea participa la conferințe, seminare, lecții practice, workshop-uri.


Veți putea beneficia de consultații oferite de specialiști precum și diagnostic primar în cadrul programului Zilele sănătății la Moldexpo.


 

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.