6 decembrie: „Moș Nicolae-bucuria copiilor”

Date:

Share post:

Muzeul Judeţean Teleorman, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Teleorman, organizează, în colaborare cu Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Alexandria, manifestarea „Moș Nicolae-bucuria copiilor”.

Evenimentul se va desfăşura azi, miercuri, 6 decembrie 2023, ora 10.00, la sediul  Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” Alexandria.

La manifestare vor lua parte elevii clasei a IV-a A, îndrumați de doamna învățătoare Aurelia Nedeluș.

Muzeograful Claudiu Olaru le va explica copiilor care este semnificatia religioasă dar şi cea populară a acestei sărbători din calendarul ortodox și le va citi celor mici o poveste despre Moș Nicolae.

Tot în cadrul acestui eveniment, cei mici vor prezenta un program artistic tematic.

Manifestarea se înscrie în cadrul Programului educaţional “Muzeul – sursă de cultură şi educaţie”.

Informațiile ne-au fost transmise de PR Muzeul Judeţean Teleorman.

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.