Foto: Ce au mai găsit vameșii în bagajele de la frontieră

Date:

Share post:

În punctul de trecere a frontierei Leușeni, polițiștii de frontieră împreună cu funcționarii vamali au deconspirat intenția unui cetățean moldovean de a introduce ilegal în Republica Moldova un lot de articole, presupuse a fi confecționate din metal prețios.
Astfel, ca urmare a controlului suplimentar, în geanta de mână vameșii au depistat bunurile nedeclarate organului vamal: 103 monede, un lingou și două medalii.  
Cazul a fost descoperit ieri, 5 decembrie 2023, în timpul verificării pasagerilor de la ruta „Franța-Moldova” și a bagajelor acestora. Documentat este un cetățean moldovean în vârstă de 36 de ani.
În cadrul audierilor, persoana a declarat că monedele au fost procurate contra sumei de  300 EUR, iar lingoul presupus a fi din aur – 800 EUR.
În continuare, bunurile au fost ridicate și sunt pasibile confiscării, cercetările sunt în derulare de către Serviciul Vamal.
Text și foto: PR Secția Relații Publice Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI Republica Moldova
Foto deschidere: generic arhiva
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.