Republica Moldova și Germania, împreună la frontieră

Date:

Share post:

În data de 18 mai 2022, IGPF a găzduit delegația prezidiului Poliției Federale Germane, condusă de Kai Freitag, șef adjunct al Secției 42 a Departamentul cooperare internațională, și însoțită de ofițerul de legătură al Poliției Federale Germane pentru Republica Moldova și România, Sebastian Aurich.
Scopul vizitei a fost identificarea necesităților instituționale în dezvoltarea capacităților angajaților Poliției de Frontieră, după cum se arată într-un comunicat media, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.
În special, s-au discutat subiecte ce vizează organizarea instruirilor, cu referință la următoarele componente: recunoașterea documentelor falsificate, pregătirea formatorilor privind utilizarea aparatelor de zbor fără pilot, realizarea cursurilor pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu autovehicule sustrase din statele Uniunii Europene.
În contextul întrevederii, delegația germană a vizitat Direcția expertiza documentelor a IGPF unde a fost familiarizată cu activitatea subdiviziunii și necesitățile acesteia, precum și a fost prezentat echipamentul utilizat.
De asemenea, o vizită de lucru a fost efectuată la punctul de trecere a frontierei comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, în acest sens a avut loc întâlnirea cu ofițerii Poliției Federale Germene, detașați în copul permanent al Frontex pe teritoriul Republicii Moldova.
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI
spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.