Prins la braconaj în Rezervația „Prutul de Jos”

Date:

Share post:

Un cetățean al Republicii Moldova a fost găsit de către patrula Poliției de Frontieră în timp ce se afla la vânătoare într-o regiune interzisă. Reușiseră să vâneze o gâscă sălbatică, folosind o armă de vânătoare și cartușe, fără acte de proprietate.
Ieri, 17 februarie 2023, locuitorul orașului Cahul, în vârstă de 66 de ani, a fost descoperit în apropierea satului Manta, de unde și s-au auzit focuri de armă.
În baza celor depistate, polițiștii de frontieră din SPF Cahul au solicitat prezența reprezentanților Inspectoratului pentru Protecția Mediului în vederea documentării cazului, conform competențelor.
Cercetările pe caz continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.
Important: Se cere vânătorilor și amatorilor de vânătoare să prezente responsabilitate și să desfășoare această îndeletnicire doar în limita prevederilor legale. Orice abatere de la lege atrage răspundere contravențională sau penală. Totodată, trebuie să conștientizați urmările grave care le produceți mediului înconjurător.
Poliția de Frontieră mulțumește cetățenilor care nu au rămas pasivi la astfel de ilegalități și împreună, unindu-ne eforturile, pentru protecția și dezvoltarea faunei și florei în zona de frontieră, după cum se arată în comunicatul transmis pentru Infoanunț de la 
Secția relații publice, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM.
spot_img

Articole asemănătoare

Expoziția temporară „DAR. Donații, achiziții, recuperări, descoperiri arheologice”, la Muzeul …

Expoziția temporară „DAR. Donații, achiziții, recuperări, descoperiri arheologice”, la Muzeul ... Pentru a afla unde, dar și mai multe amănunte, citim materialul care urmează.

Excluse din categoria formularelor tipizate de documente primare cu regim special

Excluse din categoria formularelor tipizate de documente primare cu regim special. Alte amănunte în acest sens, azi, la...

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.