FOTO. Concurs de educație rutieră: ”Copilărie pe bicicletă”

Date:

Share post:

Polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost prezenți în mijlocul elevilor din Bacău, pe care i-au premiat pentru cunoștințele de legislație rutieră și pentru îndemânarea conducerii bicicletei în poligon, în cadrul Concursului Interjudețean de Educaţie Rutieră ”Copilărie pe bicicletă”.

La data de 11 mai a.c., la Școala Gimnazială Miron Costin din Bacău s-a desfășurat Concursul Interjudețean de Educaţie Rutieră ”Copilărie pe bicicletă”, ediția a IV-a.

Concursul a fost reprezentat de Inspectoratul Şcolar în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Bacău.

La competiție au participat elevi de gimnaziu din mai multe școli de pe raza județului, care au fost punctați pentru cunoștințele de legislație rutieră și pentru îndemânarea conducerii bicicletei în poligon.

Concursul de Educație Rutieră se desfășoară anual, în scopul promovării unui mod de viaţă sănătos, de a preveni producerea accidentelor rutiere în rândul elevilor prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi de a verifica gradul de pregătire al elevilor în parcurgerea poligonului tehnico-aplicativ.

Informațiile ne-au fost oferite de subcomisar de poliţie Cătălina Păduraru.

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste … mii de ori pentru copiii aflați în dificultate

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste ... mii de ori pentru copiii aflați în dificultate.

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași…

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț.