FOTO. Bunuri de 3 milioane de lei confiscate de inspectorii vamali

Date:

Share post:

Diverse piese auto și jucării în valoare aprox. 3.000.000 lei confiscate de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud.

În data de 29 mai 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud – Direcția Regională Vamală București au efectuat controlul fizic asupra  mărfurilor aflate în două containere sosite, unul din Emitatele Arabe Unite iar celălalt din  China, aparținând unor societăți comerciale cu sediul în Ucraina.

Ca urmare a controlului, inspectorii vamali au reținut următoarele bunuri: 9.600 bucăți diverse piese auto și 23.000 bucăți /seturi reprezentând jucării, succeptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru diverse mărci.

Valoarea totală a bunurilor reținute, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 3.000.000 lei.

Informațiile și imaginile ne-au fost transmise de colegii de la Biroul de presă al Autorității Vamale Române.

spot_img

Articole asemănătoare

Infoanunț: Începând de azi, metroul va circula direct între…

Infoanunț: Începând de azi, metroul va circula direct între... Mai multe amănunte în cele ce urmează.

Polițiștii de frontieră și vameșii, coordonare pentru fluidizarea traficului transfrontalier

Polițiștii de frontieră și vameșii au reușit să se coordoneze eficient pentru fluidizarea traficului transfrontalier. Mai multe amănunte, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Iată ce destinații au ales românii pentru petrecerea Sărbătorilor de Paște. Foto

Iată ce destinații au ales românii pentru petrecerea Sărbătorilor de Paște. Despre aceasta am ales să vorbim în cele ce urmează.

Cel mai important eveniment al cafelei are loc la …. Când? Fotografii fascinante

Cel mai important eveniment al cafelei are loc la .... Când? Mai multe amănunte în articolul care urmează,...