Foto: O furgonetă cu mărfuri, transportate ilegal, la frontieră

Date:

Share post:

Prezentăm în cele ce urmează o fotografie, dar și povestea pe scurt a unei furgonete cu mărfuri, transportate ilegal.

Unde

Între localitățile Crocmaz și Tudora, raionul Ștefan Vodă, polițiștii de frontieră au depstat în trafic o furgonetă, ticsită cu mărfuri de larg consum, pentru care posesorul nu deținea niciun document legal.

Când

Cazul a fost înregistrat la sfârșitul săptămânii trecute, ca urmarea a valorificării unei informații operative și a măsurilor intreprinse de către ofițerii de investigații din cadrul Direcției regionale Est.
Astfel, pe traseul R-30 a fost stopat mijlocul de transport înmatriculat în R.Moldova, fiind identificat la volanul acestuia un cetățean moldovean în vârstă de 35 de ani.
Ca rezultat al verificării fizice, polițiștii de frontieră au depistat și ridicat un lot de marfă de larg consum, fără acte de proveniență și alte documente necesare.
Conaționalul a declarat că bunurile au fost procurate din orașul Odessa, Ucrana, și urmau să fie comercializate la Chișinău. Cercetările pe caz sunt în derulare.
Text și foto: PR Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
Foto deschidere: generic arhiva
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Cum ne pregătim pentru noua eră energetică

Exclusiv: Cum ne pregătim pentru noua eră energetică. Acesta este subiectul despre care vorbim în continuare, azi, la Infoanunț.

Inedit: Atelier de preparat parfum cu miresme de primăvară

Inedit: Atelier de preparat parfum cu miresme de primăvară. Unde? Când putem merge la acest facinant atelier și alte amănunte despre ceea ce reprezintă această idee nouă, în cele ce urmează, la Infoanunț.

CFR SA: investiții în infrastructura feroviară de câteva miliarde lei

CFR SA: investiții în infrastructura feroviară de câteva miliarde lei. Mai multe amănunte în articolul de azi, la Infoanunț.

Iată ce au mai descoperit vameșii la trecerea frontierei. FOTO

Iată ce au mai descoperit vameșii la trecerea frontierei. Fotografiile sunt cele care ne oferă informații concrete la subiectul dat.