Iată ce a găsit echipa canină a SPF Otaci în căciula unui călător. Foto

Date:

Share post:

Iată ce a găsit echipa canină a SPF Otaci în căciula unui călător. Amănunte despre acest subiect, în continuare, azi, la Infoanunț.

Echipa canină din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Otaci din Republica Moldova a descoperit asupra unui conațional două ampule cu substanțe psihotrope, camuflate în căciulă.

Persoana în cauza dată s-a prezentat pe direcția pietonală, la intrarea în Republica Moldova, în data de 2 aprilie 2024.

Cum și-a exercitat meseria câinele de serviciu Amy

În cadrul formalităților de control, polițistul de frontieră Grigorii și câinele de serviciu Amy, specializat pe căutare droguri, au avut bănuială rezonabilă asupra unui călător.

Amy a semnalat pezența unor substanțe interzise. Fiind extinse verificările în linia a II-a de control, în căciula persoanei au fost depistate două ampule de Nalbufină, acestea fiind substanțe interzise prin HG nr.79 din 23.01.2006.

Conform procedurilor legale, substanța interzisă a fost ridicată și transmisă spre expertiză, în dependență de rezultatul acesteia vor fi luate măsurile corespunzătoare. Cercetările pe caz continuă.

Text și foto: PR
Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Președinta Maia Sandu anunță programul Prima Casă PLUS. Video

Președinta Maia Sandu anunță programul Prima Casă PLUS. Despre ce este vorba mai exact vom afla din articolul/comunicatul pe care îl redăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Noi stele variabile pe cer cu numele Bârlad. Foto

Noi stele variabile pe cer cu numele Bârlad. Mai multe amănunte în articolul care urmează,azi, la Infoanunț.

Ateliere de confecționat coliere din piese de lemn și ceramică, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Ateliere de confecționat coliere din piese de lemn și ceramică, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Unde? Răspunsul la această întrebare îl aflăm în materialul care îl redăm azi la Infoanunț.

Președintele CCIR a participat la inaugurarea… Foto

Președintele CCIR a participat la inaugurarea... Pentru a afla amănunte despre acest eveniment nu trebuie decât să citim materialul care îl redăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.