Inedit: Atelier de preparat parfum cu miresme de primăvară

Date:

Share post:

Inedit: Atelier de preparat parfum cu miresme de primăvară. Unde? Când putem merge la acest facinant atelier și alte amănunte despre ceea ce reprezintă această idee nouă, în cele ce urmează, la Infoanunț.

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea și Centrul Tradițional de Conectare la Viața Simplă,  un nou atelier de preparat PARFUM cu  miresmele florilor din grădina bunicilor, de la țară, pe care le vom aduna într-un flacon al „amintirilor” olfactive alături de designerul Dorin Negrău.

Atelierul se va desfășura în data de 21 mai 2024, de la orele 16.30 și 17.45, la sediul Muzeului Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr. 1/A).

Activitatea se adresează adolescenților și adulților. Înscrierile se pot face pe persoană sau grup (maxim 20 persoane în grup), până în data de 20 mai a.c, de luni până vineri, între orele 08.30-15.00, la telefon 0774.499.413.

Preț atelier: 45 ron.

Organizatorii au transmis invitația cu mențiunea că sunteți așteptați cu drag la minunatul eveniment.

Text și foto: PR Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal

Foto deschidere: arhiva/pixabay

spot_img

Articole asemănătoare

Despre recunoștință, sprijin și generozitate la Gala Zâmbet în Dar. Video

Despre recunoștință, sprijin și generozitate la Gala Zâmbet în Dar. Aici, aproape de noi, în orașul Iași și zonele...

Este bine să știm: AloeTurm, ideal pentru toamna aceasta

Este bine să știm: AloeTurm, ideal pentru toamna aceasta. A venit toamna, iar Forever AloeTurm si-a adunat fortele si e gata sa intre in actiune

Informații generale despre deschiderea SCAF

Informații generale despre deschiderea SCAF, bilete și locații. Aceasata este tema pe care o redăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Azi: Fragmente muzicale celebre din istoria cinematografiei vor răsuna în Amfiteatrul Palas

Azi: Fragmente muzicale celebre din istoria cinematografiei vor răsuna în acordurile Filarmonicii Moldova Iași, în Amfiteatrul Palas.