Exclusiv: Cum ne pregătim pentru noua eră energetică

Date:

Share post:

Exclusiv: Cum ne pregătim pentru noua eră energetică. Acesta este subiectul despre care vorbim în continuare, azi, la Infoanunț.

Noua era energetică a început cu perioada a dărui și a primi. Nimic nu mai este cum era cândva. Vechiul devine nou. De exemplu, dacă primim cuvinte bune și nu întoarcem înapoi cuvinte la fel de bune, există o plată, un efect bumerang care atinge pe cel care nu știe să primească.

În unele cazuri, dacă am dăruit prea mult, noi înșine plătim în sensul că pierdem părticele de suflet. Iar exemplele nu se opresc aici.

Vi s-a întâmplat să dăruiți cuiva un cadou și să vedeți că acesta nu a fost primit cu bucurie? Ce se întâmplă? Apare o rană la nivel de suflet al celui care a dăruit, iar cel care nu a știut să primească va primi și el mesajul de la Univers în timpul divin. Mai exact, cel care nu a reacționat corespunzător la cadoul primit va fi ”lovit” de o persoană dragă sufletului sau o persoană total necunoscută în aceeași măsură. Precum în Cer așa și pe Pământ.

Nimic nu mai rămâne fără plată. Legea a dărui și a primi funcționează. Și acest este doar primul pas din noua eră energetică.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: arhiva

 

spot_img

Articole asemănătoare

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră… Foto

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră... Unde anume, vom afla cititnd materialul care urmează.

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. FOTO

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. Unde? Când? La aceste întrebări răspundem azi în cele...

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României – micro-expoziție și recital extraordinar

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României - micro-expoziție și recital extraordinar. Azi, la Infoanunț.

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional Chișinău. Foto

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional ... Mai multe amănunte, azi, la Infoanunț.