Exclusiv: Cum ne pregătim pentru noua eră energetică

Date:

Share post:

Exclusiv: Cum ne pregătim pentru noua eră energetică. Acesta este subiectul despre care vorbim în continuare, azi, la Infoanunț.

Noua era energetică a început cu perioada a dărui și a primi. Nimic nu mai este cum era cândva. Vechiul devine nou. De exemplu, dacă primim cuvinte bune și nu întoarcem înapoi cuvinte la fel de bune, există o plată, un efect bumerang care atinge pe cel care nu știe să primească.

În unele cazuri, dacă am dăruit prea mult, noi înșine plătim în sensul că pierdem părticele de suflet. Iar exemplele nu se opresc aici.

Vi s-a întâmplat să dăruiți cuiva un cadou și să vedeți că acesta nu a fost primit cu bucurie? Ce se întâmplă? Apare o rană la nivel de suflet al celui care a dăruit, iar cel care nu a știut să primească va primi și el mesajul de la Univers în timpul divin. Mai exact, cel care nu a reacționat corespunzător la cadoul primit va fi ”lovit” de o persoană dragă sufletului sau o persoană total necunoscută în aceeași măsură. Precum în Cer așa și pe Pământ.

Nimic nu mai rămâne fără plată. Legea a dărui și a primi funcționează. Și acest este doar primul pas din noua eră energetică.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: arhiva

 

spot_img

Articole asemănătoare

Despre recunoștință, sprijin și generozitate la Gala Zâmbet în Dar. Video

Despre recunoștință, sprijin și generozitate la Gala Zâmbet în Dar. Aici, aproape de noi, în orașul Iași și zonele...

Este bine să știm: AloeTurm, ideal pentru toamna aceasta

Este bine să știm: AloeTurm, ideal pentru toamna aceasta. A venit toamna, iar Forever AloeTurm si-a adunat fortele si e gata sa intre in actiune

Informații generale despre deschiderea SCAF

Informații generale despre deschiderea SCAF, bilete și locații. Aceasata este tema pe care o redăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Azi: Fragmente muzicale celebre din istoria cinematografiei vor răsuna în Amfiteatrul Palas

Azi: Fragmente muzicale celebre din istoria cinematografiei vor răsuna în acordurile Filarmonicii Moldova Iași, în Amfiteatrul Palas.