Totul despre șerpi: Atelier de educație muzeală

Date:

Share post:

Totul despre șerpi: Atelier de educație muzeală. Unde și când vom afla citind cele ce urmează.

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează, cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al Primăriei Municipiului Oradea, atelierul de educație muzeală Totul despre șerpi, care va avea loc în data de 18 și 20 iunie 2024, orele 10:00-11:30, la sediul Muzeului Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr. 1/A).

Atelierul este adresat școlarilor din clasele primare și va cuprinde:

– discuții interactive despre șerpii prezenți în vivariu și în țara noastră;

– modul de viață și comportamentul acestora în natură cât și în captivitate;

– activități practice: confecționarea de șerpi colorați.

Informații utile

Activitățile sunt organizate și susținute de muzeografii Adrian Gagiu și Gabriela Lobonț din cadrul Serviciului Științele Naturii și Muzee Memoriale al Muzeului Țării Crișurilor.

Programările se pot face până la data de 14.06.2024, de luni- vineri între orele 08.30- 15.00, la numărul de telefon 0756 280 819, iar taxa de participare este de 20 lei/copil (include și vizita la vivariu).

Text și foto: PR Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal

spot_img

Articole asemănătoare

Fascinant! Magnificats aduce în Atrium 120 de pisici, iar 300 de căței vor putea fi admirați în gărdina Palas

Fascinant! Magnificats aduce în Atrium 120 de pisici, iar 300 de căței vor putea fi admirați în grădina Palas. Două competiții inedite au loc în acest weekend, la Palas: Magnificats aduce în Atrium 120 de pisici, iar 300 de căței vor putea fi admirați în parc.

Gala Zâmbet în dar 2024: generozitate și artă pentru copiii vulnerabili

Gala Zâmbet în dar 2024: generozitate și artă pentru copiii vulnerabili. A opta ediție a Galei Zâmbet în dar, organizată de Salvați Copiii Iași pe 20 septembrie, a reunit sute de invitați pentru a celebra generozitatea și binele.

„Noaptea cercetătorilor”: experimente distractive pentru copii și conferințe informale

„Noaptea cercetătorilor” revine în parcul Palas: experimente distractive pentru copii și conferințe informale cu cercetători și alte surprize.

Zilele Orașelor Înfrățite

Zilele Orașelor Înfrățite. După Forumul Orașelor Înfrățite, eveniment care a reunit, pe 23 și 24 septembrie 2024, în jur de 50 de primari din România și Republica Moldova.