Călătoria cu trenul către Sankt-Petersburg și Moscova, mai ieftină

Date:

Share post:

Din 12 februarie și până pe 31 martie a.c., pasagerii care vor călători cu trenul pe cursele Chișinău – Sankt-Petersburg și Chișinău – Moscova vor achita cu 11 și, respectiv, 12 procente mai puțin pentru bilete.

Administrația ÎS „Calea Ferată din Moldova” precizează într-un comunicat de presă, citat de IPN, că biletele către Sankt-Petersburg vor fi mai ieftine cu 240 de lei.

Tot cu 240 de lei vor fi mai ieftine și biletele către Moscova, cu trenul Nr.47. Biletele pentru trenul Nr. 341 vor fi mai ieftine în această perioadă cu 210 lei.

 

Ion Panfil

 

 

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.

Nou în Palas Campus. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț

Nou în Palas Campus Iași. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț. Pentru a afla în ce constă această noutate, citim articolul care urmează. 

Primele impresii despre o vizită de lucru în Regatul Belgiei. Cine, când …

Primele impresii despre o vizită de lucru în Regatul Belgiei. Cine, când ... Aceasta este tema pe care o dezvoltăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.