Doi oameni au murit în explozia din Chișinău. VIDEO

Date:

Share post:

O explozie puternică a zguduit Capitala republicii Moldova, marți în jurul orei 11.00. În urma deflagrației și-au pierdut viața doi oameni. O a treia persoană a fost rănită, fiind solicitată intervenția ambulanței la domiciliu acesteia.

În magazin se aflau, la ora deflagrației, patru persoane. Nimeni altcineva nu a avut de suferit. Informația a fost confirmată pentru IPN de către purtătorul de cuvânt al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească Diana Blanaru.

Diana Blanaru a declarat că persoana rănită, care a solicitat ambulanța la domiciliu, este transportată la Institutul de Medicină Urgentă.

Explozia s-a produs în jurul orei 11.00, într-un magazin alimentar de la intersecția străzilor Armenească și Mateevici.

Oamenii legii se află la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc deflagrația.

Explozia a fost provocată de către unul din cei doi bărbați morți în deflagrație. Acesta este originar din Chișinău, avea 50 de ani și a fost anterior judecat de mai multe ori.

Bărbatul a venit la magazin pentru a cumpăra țigări, pe care le-a luat și s-a îndreptat cu ele spre ieșire. Când vânzătoarea i-a cerut să le plătească, din mână sau din rucsac a căzut obiectul explozibil, care a explodat.

Informațiile au fost prezentate de către șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari, într-un briefing de presă.

Șeful IGP a menționat că puterea de distrugere a explozibilului a fost îndreptată spre stradă, unde se afla un bărbat, deocamdată neidentificat, care de asemenea a decedat la fața locului. Apelul la numărul de urgență 902 a parvenit la ora 11.08.

Autor:Ligia Beatrice Vasilescu
Foto/Video:Poliția Republicii Moldova

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.