Un nou sezon din „Dovezile pierdute” este difuzat în exclusivitate de HISTORY

Date:

Share post:

HISTORY® prezintă, în exclusivitate, începând cu 3 aprilie 2018, de la ora 22:00, cel de-al doilea sezon al serialului „Dovezile pierdute”. O serie pe cât de fascinantă, pe atât de tulburătoare în care sunt povestite momentele cheie din teatrele de război din Europa și zona Pacificului, spune reprezentantul acestui post TV, Alexandra Popa.

Cu ajutorul a numeroase fotografii și filme făcute în timpul războiului și dezvăluite acum în premieră, spectatorii vor pătrunde exact în mijlocul evenimentelor din cel de-Al Doilea Război Mondial și se simți că se află pe câmpul de luptă.

Cu ajutorul tehnologiei de ultima generaţie, cu o arhivă cuprinzătoare și cu interviuri extraordinare cu oameni de pe front, din ambele tabere, serialul „Dovezile pierdute” oferă o nouă viziune asupra războiului, se arată într-un comunicat media. Pentru prima dată sunt oferite publicului imagini cu o rezoluție înaltă care ne permit să urmărim bătăliile pas cu pas, exact așa cum s-au desfășurat în realitate. Povești individuale despre curaj și eroism pot fi acum plasate exact în locurile și momentele în care s-au întâmplat.

În primul episod al acestui nou sezon, „Bătălia / Lupta de la Berlin”, fotografii aeriene făcute în timpul luptelor și care nu au mai fost văzut de peste 60 de ani sunt folosite pentru e reconstrui orașul mult iubit al lui Hitler, menționează Alexandra Popa, Senior Media Associate, Corporate Division.

Autor:Ligia Beatrice Vasilescu
Foto:HISTORY®
spot_img

Articole asemănătoare

Podul feroviar peste râul Olt a intrat în reparații pentru viteza maximă de 120 km/h. Până când?

Podul feroviar peste râul Olt a intrat în reparații pentru viteza maximă de 120 km/h. Până când? La acerastă întrebare răspundem în cele ce urmează.

Cine a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UAIC. Video

Cine a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UAIC. Aceasta este subiectul despre care vorbim azi, la Infoanunț.

Care este noul film din cadrul proiectului KineDok powered by One World România. Foto

Care este noul film din cadrul proiectului KineDok powered by One World România. Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la vizionarea unui nou film.

Invitație la o expoziție fascinantă: Colecția de monede emise de … Foto

Invitație la o expoziție fascinantă: Colecția de monede emise de ... Cine, unde și mai ales când, în cele ce urmează.