Lituania va continua să susțină R. Moldova

Date:

Share post:

Ambasadorul Lituaniei la Chişinău, Rimantas Latakas, a dat asigurări că țara sa va oferi în continuare sprijin pentru întărirea parcursului european al Republicii Moldova.

În cadrul unei întâlniri avute cu premierul Pavel Filip, oficialul lituanian a subliniat că Republica Moldova va rămâne un beneficiar prioritar al sprijinului pentru dezvoltare din partea Lituaniei, inclusiv pentru a cataliza procesul de integrare europeană a țării.

În context, a fost accentuată contribuția la organizarea mai multor vizite la nivel înalt, precum și oferirea asistenței lituaniene pentru dezvoltarea Republicii Moldova în domenii importante precum dezvoltarea regională, tineret, afaceri interne, situații excepționale, circulație rutieră și siguranța alimentară. De asemenea, a fost apreciată susținerea oferită de consilierii UE de nivel înalt din Lituania.

Autor: Sofia Filip

Foto: Guvernul Republicii Moldova

spot_img

Articole asemănătoare

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț. 

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul …

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ... Pentru a afla mai multe amănunte în acest sens, citim articolul care urmează.

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în textul pe care îl redăm în continuare la Infoanunț.