Acte de identitate gratuite pentru victimele exploziei din Capitală

Date:

Share post:

Agenția Servicii Publice eliberează gratuit și în regim de urgență acte de identitate victimelor exploziei din sectorul Râșcani al municipiului Chișinău.

Oamenii se pot adresa la reprezentantul ASP care se află la locul tragediei sau la oficiul Agenției de pe str. Aleksandr Pușkin 42, intrarea de pe str. Alexandru cel Bun, birourile 102 și 113. De asemenea, dacă vor fi solicitări din partea persoanelor care nu se pot deplasa, Agenția Servicii Publice va trimite la adresa indicată Oficiul mobil de documentare.

Reprezentanții ASP au menționat că, până la această oră, două persoane au depus cereri pentru eliberarea actelor de identitate. Este vorba despre sora femeii internate în secția reanimare, care a solicitat buletin de identitate pentru victimă și certificat de naștere pentru copilul acesteia. Un alt bărbat, apartamentul căruia a fost distrus de explozie, a solicitat buletin de identitate.

Autor: Sofia Filip
Foto:ASP
spot_img

Articole asemănătoare

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.

Nou în Palas Campus. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț

Nou în Palas Campus Iași. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț. Pentru a afla în ce constă această noutate, citim articolul care urmează.