A fost lansat cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte în cadrul POC Bazinul Mării Negre 2014-2020

Date:

Share post:

Începând cu 1 octombrie și până pe 31 ianuarie 2019, asociațiile, organizațiile, agențiile, autoritățile locale și regionale din Republica Moldova sunt invitate să aplice în cadrul celui de-al doilea apel de propuneri în domenii ce promovează dezvoltarea afacerilor și antreprenoriatul în sectoarele turismului și culturii, creșterea oportunităților comerciale transfrontaliere și modernizarea în sectoarele agricole, dar și promovarea acțiunilor de monitorizare a mediului și reducere a deșeurilor fluviale și maritime.

Valoarea fiecărui proiect variază între 300 mii și 1 milion de euro, iar perioada de implementare a unui proiect trebuie să fie de minimum 18 luni și să nu depășească 30 de luni de la data începerii.

Mai multe detalii cu privire la apel, ghidul aplicantului, cerințele și materialele aferente apelului, precum și calendarul depunerii dosarelor le puteți găsi pe pagina web a Cancelariei de Stat, rubrica Programe transfrontaliere, precum și pe pagina web a Programului https://blacksea-cbc.net/calls/call-for-proposals/

Pentru informații suplimentare puteți la numărul de telefon 022 250 411 sau puteți folosi adresa electronică oficiul-cbc@gov.md.

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.