UTIL. Programul ASP în perioada sărbătorilor de iarnă

Date:

Share post:

Având în vedere faptul că în luna decembrie foarte mulți moldoveni revin din străinătate pentru a sărbători Crăciunul și Revelionul alături de familii, iar unii profită de ocazie și vor să-și reînoiască actele de identitate, Agenția Servicii Publice va deservi cetățenii în zilele libere din perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, în zile de 24 și 31 decembrie, în intervalul orelor 8.00-16.00, în centrele multifuncționale ale ASP vor fi prestate toate serviciile din domeniile de competență ale Agenției.

În zilele de duminică,  23 și 30 decembrie, Centrele Multifuncționale Cahul și Bălți vor deservi cetățenii conform programului obișnuit de lucru, 8.00-17.00. Atenție, însă, în aceste zile subdiviziunile ASP vor presta doar servicii de stare civilă și documentare a populației. În zilele de 23 și 30 decembrie va activa și Serviciul eliberarea actelor de identitate de pe str. Alexandru cel Bun 56, din sectorul Centru al Capitalei. Oficiul va primi solicitanții între orele 9.00-13.00.

Agenția Servicii Publice precizează că în zilele sus menționate nu vor fi disponibile serviciile la 24 de ore.

Mai multe informații despre serviciile prestate de ASP găsiți pe site-ul instituției www.asp.gov.md sau la numerele de telefon  14-909 și (+373 22) 25-70-70.

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.