sâmbătă, septembrie 23, 2023
21.8 C
București
spot_img

O sută de copii au organizat la Chișinău un Flas Mob pentru a-și felicita profesorii

Ingeniozitatea copiilor nu are margini, dovadă în acest sens fiind Flas Mob-ul organizat de Liceul de Limbi Moderne și Management (LLMM), una dintre cele mai prestigioase școli de la Chișinău.

Vineri, în fața Liceului de Limbi Moderne și Management din Capitala R. Moldova s-au adunat aproape o sută de elevi din clasele primare I-IV, care au organizat un foarte frumos și inedit Flash Mob.

Momentul de noutate l-a reprezentat faptul că tinerii elevi au dorit să felicite toți profesorii liceului, pentru vechiul an care pleacă, dar și pentru noul an, 2019, care vine, prin dansul lor modern excepțional, precum și prin reprezentarea rolului de Moș Crăciun, în miniatură – copiii au purtat pe cap frumoasa căciulă roșie a Moșului.

Diploma Steluța anului

Coregrafia Flash Mob-ului aparține inegalabilei profesoare de dans Ala Bodiu, unul dintre cele mai iubite cadre didactice ale LLMM, pe a cărei oră, copiii o așteaptă de fiecare dată cu sufletul la gură. Și tot profesoara de dans a avut frumoasa ideea de a înmâna, la finalul sărbătorii festive, Diplome de recunoaștere a talentelor artistice ale copiilor ca steluțele anului, după cum a declarat pentru Ordinea Zilei,  Ana Vlad, directorul adjunct pentru educație al LLMM.

Felicitări copiilor pentru frumoasa prestație artistică, mai ales că afară, la Chișinău, era un ger cumplit. Și mulțumiri organizatorilor și gazdelor, pentru că au dăruit copiilor o zi de neuitat. Pentru toți, Ordinea Zilei transmite un călduros – La mulți ani!

 Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Liceul de Limbi Moderne si Management

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole