vineri, august 12, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEUTIL. Programul ASP în perioada sărbătorilor de iarnă

UTIL. Programul ASP în perioada sărbătorilor de iarnă

Având în vedere faptul că în luna decembrie foarte mulți moldoveni revin din străinătate pentru a sărbători Crăciunul și Revelionul alături de familii, iar unii profită de ocazie și vor să-și reînoiască actele de identitate, Agenția Servicii Publice va deservi cetățenii în zilele libere din perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, în zile de 24 și 31 decembrie, în intervalul orelor 8.00-16.00, în centrele multifuncționale ale ASP vor fi prestate toate serviciile din domeniile de competență ale Agenției.

În zilele de duminică,  23 și 30 decembrie, Centrele Multifuncționale Cahul și Bălți vor deservi cetățenii conform programului obișnuit de lucru, 8.00-17.00. Atenție, însă, în aceste zile subdiviziunile ASP vor presta doar servicii de stare civilă și documentare a populației. În zilele de 23 și 30 decembrie va activa și Serviciul eliberarea actelor de identitate de pe str. Alexandru cel Bun 56, din sectorul Centru al Capitalei. Oficiul va primi solicitanții între orele 9.00-13.00.

Agenția Servicii Publice precizează că în zilele sus menționate nu vor fi disponibile serviciile la 24 de ore.

Mai multe informații despre serviciile prestate de ASP găsiți pe site-ul instituției www.asp.gov.md sau la numerele de telefon  14-909 și (+373 22) 25-70-70.

 

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE