Investiție ALTEX de 5,3 MIL euro pentru inaugurarea unui nou concept

Date:

Share post:

ALTEX România continuă misiunea de lider care modernizează piața de retail electro-IT și deschide maine, 27 iunie 2019, în Brăila, un nou magazin, cel cu numărul 101 al rețelei nationale, sub un nou concept: CENTRU DE SERVICII ALTEX.

Aflat pe Bulevadrul Dorobanților, nr. 415 în Brăila, magazinul are o suprafață amenajată de 4380 de metri pătrați, din care 2450 de metri pătrați suprafață construită, unde clienții vor beneficia pe lângă cel mai mic preț pentru echipamentele care sporesc confortul vieții, de servicii de livrare imediată, de service în magazin și de finanțare.

Deschiderea acestui nou magazin din Brăila face parte din strategia sustenabilă ALTEX omnichannel de a facilita accesul clienților la tehnologie și de a îmbunătăți constant serviciile astfel încât aceștia să beneficieze de o experiență cât mai bună de achiziție și de soluții care să le îmbunătățească viața.

Cu o investiție de peste 5,3 MIL de euro și 29 de angajați, noul magazin ALTEX din Brăila sprijină și dezvoltarea comunității locale:

„În cele 10 luni de când am dat startul investiției, cu ajutorul a treisprezece companii, dintre care trei locale, care au implicat peste 100 de angajati, dintre care 30 de angajați locali, am amenajat 4380 de metri pătrați dintre care 2450 de metri pătrați suprafață construită. Am investit, fără a include stocul de produse, mobilierul și elementele de marketing și signalistică, peste 3,2 milioane de euro. Și nu ne vom opri aici, ci, în linie cu creșterea sustenabilă și abordarea omnichannel care ne caracterizează, vom continua să investim, să deschidem și să reamenajăm magazine sub noul concept de CENTRU DE SERVICII în întreaga țară și astfel să fim mereu aproape de clienții noștri”, precizează Lilian Furtună, Director General COMETEX.

În plus noul magazin vine cu elememente noi, diferențiatoare față de alte magazine, sub un nou concept, cel de CENTRU DE SERVICII:

„Deschiderea celui mai mare magazin electro-IT din județul Brăila înseamnă un nou pas pe care ALTEX îl face pentru modernizarea pieței de retail electro-IT din România. Clienții din Brăila și din zonele din apropiere au acum mai mult decât un simplu magazin, au un veritabil centru de servicii care, prin cel mai mic preț din România oferit pentru întreaga gamă de produse, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenței, susținut de servicii de consultanță la raft, de livrare imediată, de ridicarea produselor vechi, de service în magazin, de finanațare accesibilă, le asigură accesul către noi tehnologii și la servicii care să le îmbunătățească viața”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX România.

Un element de noutate adus de această deschidere este PUNCTUL DE SERVICE ÎN MAGAZIN, în care personalul ALTEX specializat diagnostichează produsele și oferă rezolvare sau o rezoulție pe loc, în funcție de problema identificată:

„Prin punctul de serviceînmagazinreducem timpul de așteptare pentru reparații asigurând pe loc diagnosticarea și chiar, când se poate, repararea pe loc a produselor importante pentru clienții noștri precum telefoane, laptop-uri, televizoare sau electrocasnice mici. Serviciul de SERVICE ÎN MAGAZIN nu se limitează la produsele aflate în garanție, ci vine în întâmpinarea nevoii tuturor clienților care caută rapid o soluție pentru curățare, upgrade sau reparare”, explică Daniel Știrban, Director General, ALTEX Service Center.

O altă noutate pe care o aduce deschiderea noului magazin din Brăila este integrarea biroului CREDEX în conceptul de CENTRU de SERVICII ALTEX. Direct în magazin, specialiștii CREDEX vin în întâmpinarea clienților care doresc să se bucure de ofertele de lansare căutând, fără niciun comision de intermediere, cele mai bune oferte la creditele de nevoi personale la toate băncile partenere. Tot cu ajutorul specialiștilor CREDEX clienții pot avea acces și la alte produse de finanțare:

„Un pas spre mai bine pentru clienții ALTEX este noul concept de birou de rate CREDEX care oferă direct în magazin, într-un spațiu modern, soluții de finanțare instant, adaptate nevoilor clienților: credite de consum, credite de nevoi personale, credite ipotecare și servicii de asigurări”, spune Engin Alaybayoglu, CREDEX.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: ALTEX
spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.