Wien, Wiener Städtische Versicherung, Ringturm

Start în parteneriatul cu platforma globală de inovație Plug and Play! Vienna Insurance Group (VIG) și Wiener Städtische au devenit “Parteneri Fondatori” ai platformei globale de inovație Plug and Play din Silicon Valley. Parteneriatul permite VIG și Wiener Städtische să dezvolte teme în domenii de interes împreună cu start-up-uri din Viena, Munchen și Silicon Valley, oferindu-le acces la o rețea de peste 15.000 de start-up-uri deja verificate.

VIG si Wiener Städtische sunt, după Aeroportul din Viena, al doilea “Partener Fondator” al Plug and Play, aceasta fiind cea mai înaltă formă de parteneriat oferită de compania californiana de inovație, cu sediul în Sunnyvale din Silicon Valley.

Principalul avantaj față de alte platforme de inovație similare este acela că putem formula propriile noastre cerințe cu privire la soluțiile digitale inovatoare. Ulterior, Plug and Play selectează și recomandă start-up-uri relevante care oferă deja soluții potrivite sau lucrează în direcția respectivă, a explicat Elisabeth Stadler,      CEO al Vienna Insurance Group.

Robert Lasshofer, CEO al Wiener Städtische, spune că asiguratorul este pregătit să-și consolideze statutul de lider în inovație pe piața austriacă. “Start-up-ul viesure dezvoltat de Grup este un partener inovator intern pentru promovarea serviciilor și proceselor digitale, iar parteneriatul cu Plug and Play ne permite să combinăm expertiza noastră cu know-how din întreaga lume.

Amintim că platforma Plug and Play a fost înființată în februarie 2006 și este specializată în conectarea start-up-urilor, atât cu investitorii, cât și cu marile corporații.

Ciprian Botea

Senior Account Manager/ text si foto @graylingpr

Comunicat media pentru INFO ANUNȚ