Mesajul zilei de 11.11 la Info Anunț este ”îmi place să fiu eu!”

Date:

Share post:

Da, este corect, am uitat să fim noi înșine, purtăm măști și uităm de ființa noastră în adevăratul sens al cuvântului. Prin urmare, mesajul zilei de azi, 11.11., la Info Anunț, este ”îmi place să fiu eu!”. Este ca și cum eu mă aleg pe mine… Nu este ego și nici narcisim. Este vorba despre autenticitate. Așa că, astăzi, eu îmi exprim ființa mea autentică, reală, nu iluziorie și imaginară.

Aceasta este o nouă săptămână și o altă zi. Încep să creez tot ce este mai bun pentru mine. Mă bucur că sunt și nu mă judec. Nu mă privesc cu ochii critici. Văd tot ce este frumos în mine și acest frumos iradiază.

Sunt liber(ă) să iubesc ceea ce sunt eu, aici și acum. 11.11. este o zi unică, așa cum este și viața noastră în acest corp, cu acest nume, pentru că așa trăim doar odată. Iluminare, conștientizare a propriei ființe va aduce numai binecuvântări dicine în viața noastră, de acum înainte.

Ce ne trebuie pentru a reuși? Credința că Dumnezeu există, încrederea în sine, acceptarea celorlalți, cu bune și mai puțin bune. Să manifestăm iubire, iertare, compasiune, toleranță. Este greu, dar nu imposibil și știți de ce? Pentru că nu avem nimic de pierdut dacă încercăm, dar în schimb avem o viață de câștigat.

Alege să fii tu însuți, alege viața!

 

                                                            Ligia Beatrice Vasilescu/ psihologie spirituală

Foto: Pixabay.com/ro

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Invitație la vizionarea unui nou film KineDok powered by One World Romania

Invitație. Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la vizionarea unui nou film din cadrul proiectului  KineDok powered by One World Romania, ediția a 9-a.

Maia Sandu, de Ziua României… Video

Maia Sandu, de Ziua României: „Drumul nostru este comun - locul nostru este împreună în Uniunea Europeană”. 

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.