vineri, martie 31, 2023
7.2 C
București
spot_img

Mesajul zilei de 11.11 la Info Anunț este ”îmi place să fiu eu!”

Da, este corect, am uitat să fim noi înșine, purtăm măști și uităm de ființa noastră în adevăratul sens al cuvântului. Prin urmare, mesajul zilei de azi, 11.11., la Info Anunț, este ”îmi place să fiu eu!”. Este ca și cum eu mă aleg pe mine… Nu este ego și nici narcisim. Este vorba despre autenticitate. Așa că, astăzi, eu îmi exprim ființa mea autentică, reală, nu iluziorie și imaginară.

Aceasta este o nouă săptămână și o altă zi. Încep să creez tot ce este mai bun pentru mine. Mă bucur că sunt și nu mă judec. Nu mă privesc cu ochii critici. Văd tot ce este frumos în mine și acest frumos iradiază.

Sunt liber(ă) să iubesc ceea ce sunt eu, aici și acum. 11.11. este o zi unică, așa cum este și viața noastră în acest corp, cu acest nume, pentru că așa trăim doar odată. Iluminare, conștientizare a propriei ființe va aduce numai binecuvântări dicine în viața noastră, de acum înainte.

Ce ne trebuie pentru a reuși? Credința că Dumnezeu există, încrederea în sine, acceptarea celorlalți, cu bune și mai puțin bune. Să manifestăm iubire, iertare, compasiune, toleranță. Este greu, dar nu imposibil și știți de ce? Pentru că nu avem nimic de pierdut dacă încercăm, dar în schimb avem o viață de câștigat.

Alege să fii tu însuți, alege viața!

 

                                                            Ligia Beatrice Vasilescu/ psihologie spirituală

Foto: Pixabay.com/ro

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole