A fost lansat cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte în cadrul POC Bazinul Mării Negre 2014-2020

Date:

Share post:

Începând cu 1 octombrie și până pe 31 ianuarie 2019, asociațiile, organizațiile, agențiile, autoritățile locale și regionale din Republica Moldova sunt invitate să aplice în cadrul celui de-al doilea apel de propuneri în domenii ce promovează dezvoltarea afacerilor și antreprenoriatul în sectoarele turismului și culturii, creșterea oportunităților comerciale transfrontaliere și modernizarea în sectoarele agricole, dar și promovarea acțiunilor de monitorizare a mediului și reducere a deșeurilor fluviale și maritime.

Valoarea fiecărui proiect variază între 300 mii și 1 milion de euro, iar perioada de implementare a unui proiect trebuie să fie de minimum 18 luni și să nu depășească 30 de luni de la data începerii.

Mai multe detalii cu privire la apel, ghidul aplicantului, cerințele și materialele aferente apelului, precum și calendarul depunerii dosarelor le puteți găsi pe pagina web a Cancelariei de Stat, rubrica Programe transfrontaliere, precum și pe pagina web a Programului https://blacksea-cbc.net/calls/call-for-proposals/

Pentru informații suplimentare puteți la numărul de telefon 022 250 411 sau puteți folosi adresa electronică oficiul-cbc@gov.md.

spot_img

Articole asemănătoare

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră… Foto

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră... Unde anume, vom afla cititnd materialul care urmează.

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. FOTO

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. Unde? Când? La aceste întrebări răspundem azi în cele...

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României – micro-expoziție și recital extraordinar

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României - micro-expoziție și recital extraordinar. Azi, la Infoanunț.

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional Chișinău. Foto

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional ... Mai multe amănunte, azi, la Infoanunț.