A fost lansat cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte în cadrul POC Bazinul Mării Negre 2014-2020

Date:

Share post:

Începând cu 1 octombrie și până pe 31 ianuarie 2019, asociațiile, organizațiile, agențiile, autoritățile locale și regionale din Republica Moldova sunt invitate să aplice în cadrul celui de-al doilea apel de propuneri în domenii ce promovează dezvoltarea afacerilor și antreprenoriatul în sectoarele turismului și culturii, creșterea oportunităților comerciale transfrontaliere și modernizarea în sectoarele agricole, dar și promovarea acțiunilor de monitorizare a mediului și reducere a deșeurilor fluviale și maritime.

Valoarea fiecărui proiect variază între 300 mii și 1 milion de euro, iar perioada de implementare a unui proiect trebuie să fie de minimum 18 luni și să nu depășească 30 de luni de la data începerii.

Mai multe detalii cu privire la apel, ghidul aplicantului, cerințele și materialele aferente apelului, precum și calendarul depunerii dosarelor le puteți găsi pe pagina web a Cancelariei de Stat, rubrica Programe transfrontaliere, precum și pe pagina web a Programului https://blacksea-cbc.net/calls/call-for-proposals/

Pentru informații suplimentare puteți la numărul de telefon 022 250 411 sau puteți folosi adresa electronică oficiul-cbc@gov.md.

spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.