Animax a deschis un pet shop… Unde? Și care este elementul de noutate! Foto

Date:

Share post:

Animax a deschis un pet shop… Unde? Și care este elementul de noutate, în cele ce urmează.

Palas Campus, proiectul de pe strada Sf. Andrei din Iași, continuă să îşi diversifice paleta de servicii utile zilnic. Animax a inaugurat vineri, 15 martie 2023, un nou pet shop, iar weekend-ul acesta clienții beneficiază de o reducere de până la 20% la toate produsele. Noua locație va dispune și de punct farmaceutic veterinar, unde vei găsi tot ce ai nevoie pentru sănătatea animăluțului tău.

Elementul de noutate este acesta: Reduceri de până la 20% la toate produsele, în weekend!

Ce putem spune despre noua locație Animax…

Animax, universul dedicat animăluțelor de companie, s-a inaugurat astăzi, în Palas Campus. Locația este accesibilă de pe strada Tănăsescu, este dispusă pe 200 mp şi oferă o varietate de produse necesare „prietenului tău blănos”: hrană, accesorii, suplimente, produse de igienă și întreținere, culcușuri, genți de transport, decoruri etc. În perioada 15 – 17 martie 2024, Animax oferă și 20% reducere la toate produsele. Noua locație din Palas Campus dispune și de punct farmaceutic veterinar, unde găsești tot ce ai nevoie pentru sănătatea animăluțului tău.

Animax se diferențiază prin faptul că deservește o mare parte din piața românească de pet retail, iar prin oferirea de consiliere personalizată oricărui client, a câștigat inimile multor familii de animăluțe.

Opinie avizată

Ne antrenăm de la o zi la alta să devenim din ce în ce mai buni. Piața de pet retail din România a crescut organic, și noi la fel, de altfel. Azi suntem mai buni decât eram ieri, iar acest lucru ne bucură, deoarece înseamnă că reușim să aducem zâmbetul pe buze cât mai multor părinți de animăluțe. Ne bucurăm că suntem prezenți în comunitatea iubitorilor de animăluțe din Iași. Dorința noastră este ca fiecare familie să aibă în proximitate o sursă de încredere și calitativă de pet supplies”, a declarat Ioana Socaciu, Country Retail Manager Animax.

Hrană premium, superpremium, sac mare sau vrac, hrană presată la rece sau gătită la abur, hrană uscată, semiumedă sau umedă sunt propunerile Animax din Palas Campus pentru o dietă corespunzătoare a animăluțului tău. Pentru momentele de joacă și răsfăț, locația propune jucării pentru ros, pentru tras sau pentru aport, jucării interactive sau ansambluri de joacă și multe altele.

Magazinul va fi deschis de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00 şi sâmbăta, între orele 08:00 – 17:00.

În weekend, peste 140 de locuri de parcare din Palas Campus sunt gratuite pentru publicul larg. O parte dintre acestea sunt situate într-o parcare terană, accesibilă de pe strada Iancu Bacalu, iar restul la nivelul -1 din subteran, accesibile de pe străzile Iancu Bacalu și Tănăsescu. În timpul săptămânii, prima oră de parcare este gratuită.

Info despre Animax

Prezenți în peste 100 de locații din toată țara și având o experiență de peste 20 ani în domeniul îngrijirii animalelor de companie, Animax a învățat de-a lungul timpului că fiecare animăluț este unic în felul lui și are nevoi diferite. De aceea, magazinele oferă game variate de produse de înaltă calitate din care puteţi alege exact ce se potriveşte preferatului dumneavoastră. Hrana, delicatesele, accesoriile, produsele de igienă şi întreţinere, dar şi jucăriile sunt atent selecţionate din gamele celor mai renumiţi producători din lume pentru a satisface orice preferinţă. Animax, pentru şi despre animale!

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.