Maia Sandu: „Misiunea noastră rămâne …” Foto

Date:

Share post:

Maia Sandu la întâlnirea cu antreprenorii din sudul Republici Moldova a afirmat: „Misiunea noastră rămâne să aducem în țară resurse pentru construirea unei economii moderne, inovative și digitalizate, fără birocrație”. 

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit, astăzi, cu  mai mulți antreprenori din sudul țării care și-au creat și dezvoltat afacerile cu sprijinul Uniunii Europene.

Maia Sandu și-a manifestat aprecierea pentru curajul și munca depusă de antreprenori și a vorbit despre programele lansate de Guvern pentru business, precizând că, anul trecut, doar prin Programul 373 oamenii de afaceri din Cahul au atras investiții de peste 15 milioane de lei.

Este un pas important”, a subliniat șefa statului și i-a îndemnat pe antreprenori să aibă încredere și să fie activi în continuare în accesarea unor astfel de posibilități, care vor fi din ce în ce mai multe odată cu avansarea noastră în drumul spre UE

Misiunea noastră rămâne să aducem în țară resurse pentru construirea unei economii moderne, inovative și digitalizate, fără birocrație, iar antreprenorilor – să valorifice aceste resurse într-un mod cât mai eficient pentru dezvoltarea durabilă a Moldovei Europene”, a subliniat șefa statului Republica Moldova.

Text și foto: Președinția Republicii Moldova

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.