Eveniment: Peste 1.500 de oportunități de angajare la Târgul de Cariere. Cine, unde și când? Foto

Date:

Share post:

Eveniment: Peste 1.500 de oportunități de angajare la Târgul de Cariere. Cine, unde și când? La aceste întrebări răspundem azi la Infoanunț.

Târgul de Cariere, cel mai mare eveniment de recrutare și employer branding din regiunea Moldovei, revine în Palas, în weekend, cu o ediție unde vor fi disponibile peste 1.500 de locuri de muncă, din domenii precum: inginerie, producție, automotive, energie, IT, marketing, comunicare, servicii & BPO, resurse umane, financiar-bancar, construcții & imobiliare. Reprezentanți ai companiei IULIUS, alături de alte companii de top, îi așteaptă în Atrium, pe cei care sunt în căutarea unui nou job.

Candidații față în față cu angajatori din …

Ediția de primăvară a evenimentului Târgul de Cariere debutează la Iași și aduce candidații față în față cu angajatori din diverse domenii de activitate. Peste 25 de angajatori au confirmat prezența în cadrul evenimentului, ce va avea loc în perioada 15 – 16 martie 2024, în Atriumul Palas.

Compania IULIUS, dezvoltator specializat în proiecte mixte, va avea disponibile mai multe oportunităţi de angajare, printre care posturi de Consultat HR, Analist Financiar, Operational Retail Leasing Specialist, Manager Trainee, Specialist Recrutare, Economist şi multe altele.

Câte locuri de muncă vor fi propuse…

Târgul de Cariere propune anul acesta peste 1.500 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, studenți pentru diverse internshipuri.

Târgul de Cariere are și o serie de activități conexe. În cadrul evenimentului, într-o zonă special amenajată, va avea loc un turneu de Football Club 24, cu înscrieri la fața locului, iar cei mai buni jucători vor fi premiați de către organizatori. Totodată, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al județului Iași vor susține pentru participanți demonstrații de prim ajutor. Participanţii pot asista și la o demonstrație de autoapărare, susținută de reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.

Momente inedite…

La eveniment vor avea loc și quiz-uri, în cadrul cărora candidații care vor răspunde corect la întrebări vor câștiga premii oferite de companiile participante.

După 18 ani de implicare și dedicare în piața forței de muncă din România, Târgul de Cariere este locul în care angajatorii și candidații au oportunitatea de a sta față în față, de a schimba impresii și de a discuta despre oportunități profesionale, cultura organizațională, procesul de recrutare sau mediul de lucru. Așadar, dacă ești în căutarea unui job sau dorești să afli care sunt noutățile și tendințele din mediul profesional, Târgul de Cariere îți oferă variante. Îndrăznește să-ți scrii propria poveste la Târgul de Cariere | Iași!

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, există și posibilitatea de a aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/iasi.

Text și foto: Departament PR Palas Mall 

Foto deschidere: Facebook     

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.