Anunț și invitație la activitatea de educație muzeală „Reciclăm, deci respirăm”

Date:

Share post:

Muzeul Țării Crișurilor OradeaComplex Muzeal organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor”, activitatea de educație muzeală „Reciclăm, deci respirăm”, care este dedicată elevilor din învățământul primar.

Unde?

Aceasta se va desfășura în ziua de 31 mai a.c., de la orele 10:00 și 11.00, la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr” (Str. Aurel Lazăr nr. 13).

Activitatea va cuprinde câteva discuții interactive despre importanța reciclării și despre cum trebuie să păstrăm curat mediul înconjurător, vizionarea unui film despre reciclare pe înțelesul copiilor și realizarea unor obiecte din materiale reciclabile.

Activitățile vor fi organizate și susținute de către Andreea Pop – muzeograf și Dalida Moga – educator muzeal, de la Secția Relații Publice și Expoziții.

Programările se pot face la nr. de telefon 0259/706.101, de luni până vineri, între orele 8.30-15.00. Activitatea se desfășoară cu grupuri de minim 10 copii. Taxa de participare este de 20 lei/elev.

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.