În scurt timp: FloralIS – Sărbătoarea Florilor

Date:

Share post:

În perioada 26 – 28 mai 2023 Iașul va deveni, din nou, locul de întâlnire și de expunere al meșterilor florari.

FloralIS – Sărbătoarea Florilor

Timp de trei zile, pe porțiunea pietonală a Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt vor lucra împreună designeri, peisagiști, floriști, firme şi comercianţi al căror scop va fi de a evidenţia frumuseţea florilor în cadrul unei noi ediții a FloralISSărbătoarea Florilor.

La manifestarea organizată de Primăria Municipiului Iași în colaborare cu Servicii Publice Iași SA vor participa producători și comercianți din Iași și alte zone din țară, care vor prezenta sute de specii de flori pentru decorarea teraselor, balcoanelor și curților, plante ornamentale, arbori, arbuști și plante aromatice.

Expoziția va include și un stand unde puteți admira câteva din rezultatele frumoase ale activității colegilor de la Servicii Publice SA.

Relații suplimentare se pot obține de la Biroul Evenimente Publice al Primăriei Municipiului Iași, telefon / fax: 0232.217.216, telefon: 0232.267.691 și e-mail: evenimente.iasi@primaria-iasi.ro.

Informațiile ne-au fost oferite de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași.

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.