Aur pentru Moldova! Foto

Date:

Share post:

Aur pentru Moldova! Despre ce este vorba în cele ce urmează.
Poliția de Frontieră anunță și prin intermediul Info Anunț despre reușita angajatei Dimitriana Bezede în cadrul Campionatului Balcanic, seniori (organizat în Turcia).
Cu un rezultat de 17 m 86 cm, polițista de frontieră a urcat pe prima poziție în clasamentul final la proba aruncarea greutății. Această realizare o remarcă pe colega noastră ca atletă excepțională, dar și oferă o notă de excelență la palmaresul Poliției de Frontieră.
De asemenea, Anna Berghii, care a participat la această competiție, s-a evidențiat în proba de alergare 400 m. Cu toate că rezultatele sale au fost mai modeste, noi apreciem spiritul sportiv al fiecărui membru al echipei noastre.
Sincere felicitări, polițistelor de frontieră! Eforturile voastre în lumea sportului de performanță aduc onoare și mândrie nouă și întregii țări (Republica Moldova n.r.). BRAVO!!! #oameniiFRONTIEREI
Text și foto:
Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.

Start campanie de împădurire! Video

S-a dat startul campaniei de împădurire! Mai multe amănunte și o filmare, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Mai multe întreprinderi sunt investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată

Mai multe întreprinderi investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată. Unde și mai multe amănunte despre subiectul dat, în cele ce urmează.

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? Foto

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? La aceste întrebări, răspundem în celel ce urmează.