Gala Premiilor pentru Jurnalism … Video

Date:

Share post:

Șefa statului Republica Moldova a participat la Gala Premiilor pentru Jurnalism de Mediu.

Președinta Maia Sandu i-a felicitat, astăzi, pe jurnaliștii premiați în cadrul Galei Premiilor pentru Jurnalism de Mediu și a remarcat rolul important pe care îl au aceștia la promovarea unui mediu curat și sănătos.

Șefa statului și-a exprimat aprecierea față de jurnaliștii care reflectă cu echidistanță și profesionalism subiecte din domeniul mediului.

Totodată, Președinta le-a mulțumit reprezentanților mass-media pentru modul în care au mediatizat Programul Național de Împădurire și i-a îndemnat ca, și în acest an, să scrie despre noua campanie de împădurire, care va fi lansată în această primăvară.

De asemenea, Președinta Maia Sandu a subliniat importanța jurnalismului de mediu în contextul integrării europene a Republicii Moldova. Șefa statului a menționat că implementarea politicii de mediu a UE presupune adoptarea unor rigori stricte în domenii precum gestionarea deșeurilor, dar și măsuri eficiente pentru protecția apei potabile, solului și aerului.

Text, foto și video: PR Președinția Republicii Moldova

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.