Marțișorul Forever revine pe buzele tuturor. Video

Date:

Share post:

Marțișorul Forever revine pe buzele tuturor. Video.

Inca putin si martisoarele vor deveni din nou vedete pe buzele noastre! Suntem pregatiti sa daruim bucurie in jurul nostru! Ne bucuram sa va anuntam ca, si anul acesta, Aloe Lips este cel mai frumos martisor.

Astfelpentru fiecare Aloe Lips cumparat online, incepand de acum, (comenzi pe e-mail: ligiabeatrice@yahoo.com) primiti un card martisor cadou (in limita stocurilor disponibile).

In curand, martisorul Forever va ajunge si in Moldova, asa ca ramaneti aproape pentru mai multe informatii.

Oferiti martisoarele noastre tuturor doamnelor si domnisoarelor dragi din viata voastra. Urati-le “O primavara frumoasa” in stilul Forever si aratati-le in acelasi timp grija si dragostea pe care le-o purtati.

Aflati mai multe despre Aloe Lips din filmuletul de mai jos si dati mai departe vestea.

Comenzi produse pe bază de aloe și/sau un venit suplimentar: https://infonatura.ro/ precum și telefon/wats up: +40 727 591 891 (consilier).

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.