Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Date:

Share post:

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.

Marți 27 februarie 2024, ora 19.00, la Sala STELA POPESCU a Palatului Național al Copiilor va avea loc premiera națională ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec!”, un spectacol multimedia ce aduce un veritabil omagiu mult iubitei noastre artiste ce a fost numită de Nicolae Iorga, ”Pasărea măiastră a cântecului românesc”.

Fermecătoarea mezzosoprană LĂCRĂMIOARA CRIHANĂ acompaniată de Taraful PAUL GHEORGHE va glăsui în note de aur povestea vieții Mariei Tănase, purtându-ne cu măiestrie prin inima și cariera artistică a acesteia.

Vă invităm cu iubire la o fascinantă poveste cu mărturisiri inedite despre Maria Tănase, care are la bază un text scris de binecunoscutul critic și istoric literar TUDOR NEDELCEA  și  este adaptat scenic de CLAUDIA MOTEA.

Videoproiecții: LĂMÂIȚA MELU.  Organizatori: Asociația Divas (cunoscută pentru prestigioasele producții muzicale: ”Ana Lugojana”, ”AIDA”, ”NABUCCO”),  Asociația Rotary și International Artiscan.

Biletele se pot procura pe: http://www.iabilet.ro sau la telefon: 0724 950 334.

Text și foto: PR ARTSMA

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.