Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Date:

Share post:

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

În primul rând foarte multe corpuri umane sunt separate de spirit, la propriu. Ne neglijăm sufletul și creăm concepții greșite de viață. Dar nu este nici o problemă pentru că totul face parte din viața cotidiană terestră, pământeană.

Experimentăm, cercetăm, pe propria persoană. Ar fi minunat să înțelegem din experiența celorlalți și să nu repetăm anumite greșeli. Dar avem liberul arbitru și el face după prpriile gânduri, reguli și concepții, teritoriale, familiale ș.a.

Spune-mi ce te doar ca să îți spun unde greșești în planul vieții. Este imposibil să nu greșim, inevitabil. Dar cum trecem cu ușurință peste toată durerea care ne fragmentează trupul și sufletul? Este nevoie de muncă, foarte multă muncă.

Mulți oameni apelează la medici, diferiți tarapeuți în ideea de a fi ”reparați”. Ce lipsește aici? Participația. Nimeni nu poate face nimic în locul nostru. Dacă dorim o rezolvare a unei situații de viață, condiția esențială este să adăugăm propria contribuție. Cum? Simplu, prin gânduri frumoase și nobile, cuvinte afirmative, lucrând cu propriile sentimente: iertare și iubire.

Consultații și evaluări, programe personalizate gratuit. E-mail: ligiabeatrice@yahoo.com

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.