Cine sunt câștigătorii Cupei de Bridge Contra 2024. Foto

Date:

Share post:

Cine sunt câștigătorii Cupei de Bridge Contra 2024, la această întrebare răspundem în continuare, la Infoanunț.

Când și unde?

În perioada 22.05.-26.05.2024, după cum am anunțat într-un articol anterior, a avut loc, în ambianța deosebită a hotelului Caro din București unul dintre cele mai importante festivaluri de bridge din estul și sud-estul Europei, festival desfășurat sub egida EBL (Federația Europeană de Bridge) și WBF (Federația Internațională de Bridge) și care a inclus concursul de echipe Cupa Contra cu 47 de echipe participante și concursul de perechi Cupa Caro care a reunit la startul său nu mai puțin de 95 de axe.

Nou!

Organizatorii au pregătit un concept aparte pentru cei aproape 200 de participanți sosiți din 20 de țări, programul debutând în binecunoscutul Club Fire din Centrul Vechi cu o cină cu specific românesc.

Opinii avizate

Cele câteva obiective turistice de pe traseu i-au încântat în mod deosebit pe oaspeții noștri, cărora am încercat să le oferim cât mai multe informații despre punctul-forte al distracției din București, Centrul Vechi“, a declarat Olimpia Filip, co-organizator și fondator al Cupei Contra.

Imediat după festivitatea de premiere, Florin Filip, organizatorul turneului, a precizat: ”În conceptul organizării acestui turneu am pus pe primul loc jucătorii de bridge, acest joc minunat care oferă atât de multe celor care îl practică. Prin realizarea festivalului, am încercat să așez România pe harta brigistică mondială și să întorc și eu către bridge o mică parte din bucuria și împlinirea pe care bridge-ul le-a adus în viața mea. Un MULȚUMESC sincer prietenilor, gazdei noastre Hotel Caro și, nu în ultimul rând, sponsorilor, fără de care ar fi fost imposibil ca acest festival să se desfășoare. Participanților le transmit că îi așteptăm cu drag la următoarea ediție”.

Informații suplimentare

Desfășurat pe o perioadă de patru zile, pe sistemul calificărilor în fazele finale (sferturi, semifinală și finală), concursul de echipe Cupa Contra și-a anuntat trecută câștigătorii: echipa bulgaro-sârbo-croată ZIP (Zipovski – Radisic – Marinovsky – Vedran) a dispus în finala cea mare de echipa letonă MARUPE (Romanovska – Bethers – Bethers – Balasovs ).

La fel de strâns și nu mai puțin spectaculos, concursul de perechi Cupa Caro a adus cupa cea mare la București, câștigătoarea locului I fiind perechea Ionuț Coldea – Mihai Adrian Grigoriu. Podiumul a fost completat cu perechile din Bulgaria, Zahari Zahariev – Nikolay Keremedchiev pe locul al II lea și Dobromir Lazarov – Zahari Ferov pe locul al III-lea.

Planuri de viitor…

După eveniment, o parte dintre competitori au continuat să viziteze Bucureștiul și s-au bucurat și de unicitatea Deltei Dunării. Foarte mulți dintre participanții străini, extrem de mulțumiți de organizare și de ospitalitatea cu care au fost primiți, și-au exprimat dorința de a reveni în România ca turiști, precum și de a participa și la următoarea ediție a campionatului.

 Text și foto: PR Eveniment

Consultant în turism/Managing Partner
Innovation Travel /
Vicepreședinte Clubul Presei de Turism – FIJET Romania 

Foto deschidere: arhiva

 

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.