CMS a asistat Raiffeisen Bank S.A. și Raiffeisen Bank International AG în …

Date:

Share post:

CMS a asistat Raiffeisen Bank S.A. și Raiffeisen Bank International AG în … Mai multe în cele ce urmează.

Firma internațională de avocatură CMS a asistat Raiffeisen Bank S.A. și Raiffeisen Bank International AG în acordarea unui împrumut către Rătești Solar Plant S.R.L., cel mai mare proiect nou de panouri fotovoltaice dezvoltat în România până în prezent.

Cu o capacitate energetică de 155MW, proiectul dezvoltat de Rătești Solar Plant S.R.L. – deținută de companiile Ecoenergy și Nofar Energy, este cel mai mare proiect de energie solară dezvoltat în România până în prezent, conectat la rețeaua națională de electricitate la finalul lunii noiembrie 2023.

CMS a acordat asistență creditorilor în toate aspectele legate de finanțarea de 60 mil. EUR, atât din perspectiva dreptului român, cât și a celui englez.

Ana Radnev, partener și coordonator al departamentului de Finanțe & Bănci al CMS Romania, a declarat: „Suntem mândri că am asistat Raiffeisen Bank S.A. și Raiffeisen Bank International AG în acest proiect.

Practica multidisciplinară a CMS și expertiza noastră în materie de energie, imobiliare și finanțare au fost valoroase pentru închiderea cu succes a acestei finanțări”.

Echipa multidisciplinară extinsă a CMS a fost coordonată de Ana Radnev și Diana Dona, și i-a inclus pe Varinia Radu – partener și avocații asociați Ramona Dulamea, Raluca Diaconescu, Edwina Udrescu și Mădălina Constantinescu (Energie), Roxana Frățilă – partener și avocații asociați Alexandru Trandafir și Bianca Bănățeanu (Real Estate), precum și avocații asociați Amalia Podoleanu și Florian Păcălici (Finanțe & Bănci).

Date informative: CMS

Înființată în 1999, CMS este o organizație multi-jurisdicțională de firme de avocatură care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscalitate. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din lume și cu peste 5.000 de avocați, CMS are o experiență îndelungată în consultanță locală și transfrontalieră. De la multinaționale importante la întreprinderi mijlocii și la cele aflate la început, CMS asigură rigoare tehnică, excelență strategică și parteneriat pe termen lung pentru ca fiecare client să se mențină în frunte pe piețele alese.

Firmele membre CMS asigură o experiență vastă în cele 19 arii de practică și sectoare, inclusiv Drept corporatist / Fuziuni & Achiziții, Energie & Schimbarea climei, Fonduri, Științe ale vieții & Sănătate, Tehnologie, Media și Comunicații, Fiscalitate, Bănci & Finanțe, Aspecte comerciale, Antitrust, Concurență & Comerț, Rezolvarea Litigiilor, Aspecte privind Ocuparea Forței de Muncă & Pensiile, Proprietatea Intelectuală și Proprietatea Imobiliară.

Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați cms.law

Text și foto: PR PRAIS Corporate Communications

Foto deschidere: logo

 

spot_img

Articole asemănătoare

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.

Start campanie de împădurire! Video

S-a dat startul campaniei de împădurire! Mai multe amănunte și o filmare, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Mai multe întreprinderi sunt investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată

Mai multe întreprinderi investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată. Unde și mai multe amănunte despre subiectul dat, în cele ce urmează.

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? Foto

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? La aceste întrebări, răspundem în celel ce urmează.