Firma internațională de avocatură CMS, alături de Alten Group la achiziția Qualitance QBS

Date:

Share post:

Biroul din București al firmei internaționale de avocatură CMS a asistat grupul internațional de consultanță și servicii de tehnologie Alten (“Alten”) la achiziția Qualitance QBS S.A., o companie internațională de tehnologie şi inovație fondată în România (“Qualitance”).

Echipa

Cu o echipă internațională de peste 45.000 de angajați și prezentă în 30 de țări, inclusiv în România, Alten dezvoltă proiecte de transformare digitală pentru lideri importanți din sectoare precum aeronautică, apărare, securitate, producția de automobile și componente auto, energie, financiar, retail sau telecomunicații.

CMS și Alten

CMS a asistat Alten cu privire la toate aspectele de drept român ale tranzacției, inclusiv în cadrul procesului de due-diligence, în structurarea și negocierea documentelor tranzacției, procesul de notificare a Consiliului Concurenței privind concentrarea economică și va continua să acorde consultanță juridică în ceea ce privește aspectele privind perfectarea achiziției și integrarea Qualitance în grupul Alten.

Tranzacția este supusă aprobărilor Consiliului Concurențe și se preconizează că se va încheia până la finalul anului 2022.

Partener

Horea Popescu, managing partner CMS România și coordonator al practicii de Fuziuni și Achiziții din Europa Centrală și de Est (CEE) în cadrul CMS a spus: “Suntem încântați că am asistat din nou Alten, de data aceasta cu privire la o achiziție strategică în sectorul IT din România, ce va consolida prezența sa pe piața locală. Observăm în continuare un apetit puternic pentru tranzacții în sectorul TMT, având în vedere disponibilitatea obiectivelor evaluate favorabil și ne așteptăm ca astfel de proiecte să devină din ce în ce mai frecvente în următorii ani, în România și în CEE.”

Concluzie

Echipa multidisciplinară a CMS ce a asistat Alten a fost coordonată de către Horea Popescu și Mircea Moraru (Fuziuni & Achiziții) și i-a inclus pe Claudia Nagy, Claudia Popescu, Raluca Ionescu și Cătălin Vasile (Fuziuni & Achiziții); Roxana Popel și Andrei Tercu (Taxe), se arată într-un comunicat al PRAIS Corporate Communications.

Editor: Filip Gheorghe

Foto: Puterea

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.