Cuvântul pentru această săptămână este …

Date:

Share post:

Cuvântul pentru această săptămână este … Pentru a afla care este cuvântul potrivit pentru a ajunge la împlinire pe toate planurile vieții citim materialul care urmează azi, la Infoanunț.

Acceptare este cuvântul. Să acceptăm tot ceea ce nu putem schimba, să acceptăm realitatea cotidiană, să acceptăm orice ar fi de acceptat.

Trei motive pentru care acceptarea este importantă

Acceptarea este primul pas în ascensiune. Acceptarea este necesară pentru a trăi viața în echilibru. Acceptarea este legătura primordială a relației ego și divin, două puncte cardianale pricipale ale vieții pământene.

De ce acceptarea este o necesitate

Să acceptăm viața care își urmează cursul firesc. Trecutul nu există, s-a evaporat în neant. Vină? Nu există nici ea, pentru că fiecare om face ceea ce știe el că este mai bine. Iar finalul înseamnă că fiecare dintre noi se va afla față în față cu propria judecată. Sunt multe de completat aici, dar deocamdată atât pentru azi.

Succes în noua paradigmă temporară!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: arhiva

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.