Felicitări pentru angajații Poliției de Frontieră cu ocazia împlinirii a 32 de ani de la fondare. FOTO

Date:

Share post:

Felicitări pentru angajații Poliției de Frontieră ai Republicii Moldova cu ocazia împlinirii a 32 de ani de la fondare. Cine a transmis felicitările și alte amănunte în acest sens, în continuare.

Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru angajații Poliției de Frontieră, cu prilejul împlinirii a 32 de ani de la fondarea instituției.

Vă mulțumesc pentru curaj și devotament – voi sunteți în prima linie în a proteja Republica Moldova de amenințările și pericolele cu care ne confruntăm”, a declarat Maia Sandu. 

Președinta Maia Sandu a mai subliniat că doar în 2023, poliția de frontieră a procesat peste 19 milioane de traversări ale hotarelor noastre, cu doar 3000 de angajați și cu o medie de timp mai bună decât în țările din regiune.

Apreciem acest efort impresionant, vigilența și profesionalismul vostru contribuie la securitatea națională și regională. Vă mulțumim și pentru faptul că îi întâmpinați pe concetățenii noștri cu bunăvoință. Suntem mândri de realizările voastre și pe podiumurile internaționale și le dorim succes angajaților poliției de frontieră care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris. La mulți ani – în pace și securitate!”, a spus în același context șefa statului Republica Moldova.

Mesajul integral al Președintei poate fi citit aici.

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.