sâmbătă, iunie 10, 2023
29.1 C
București
spot_img

Doi oameni au murit în explozia din Chișinău. VIDEO

O explozie puternică a zguduit Capitala republicii Moldova, marți în jurul orei 11.00. În urma deflagrației și-au pierdut viața doi oameni. O a treia persoană a fost rănită, fiind solicitată intervenția ambulanței la domiciliu acesteia.

În magazin se aflau, la ora deflagrației, patru persoane. Nimeni altcineva nu a avut de suferit. Informația a fost confirmată pentru IPN de către purtătorul de cuvânt al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească Diana Blanaru.

Diana Blanaru a declarat că persoana rănită, care a solicitat ambulanța la domiciliu, este transportată la Institutul de Medicină Urgentă.

Explozia s-a produs în jurul orei 11.00, într-un magazin alimentar de la intersecția străzilor Armenească și Mateevici.

Oamenii legii se află la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc deflagrația.

Explozia a fost provocată de către unul din cei doi bărbați morți în deflagrație. Acesta este originar din Chișinău, avea 50 de ani și a fost anterior judecat de mai multe ori.

Bărbatul a venit la magazin pentru a cumpăra țigări, pe care le-a luat și s-a îndreptat cu ele spre ieșire. Când vânzătoarea i-a cerut să le plătească, din mână sau din rucsac a căzut obiectul explozibil, care a explodat.

Informațiile au fost prezentate de către șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari, într-un briefing de presă.

Șeful IGP a menționat că puterea de distrugere a explozibilului a fost îndreptată spre stradă, unde se afla un bărbat, deocamdată neidentificat, care de asemenea a decedat la fața locului. Apelul la numărul de urgență 902 a parvenit la ora 11.08.

Autor:Ligia Beatrice Vasilescu
Foto/Video:Poliția Republicii Moldova

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole