Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Date:

Share post:

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează.

Aunțurile sunt mai mici și mai mari, în funcție de dorință dar și buget alocat. Dar, fără un anunț nicio activitate nu poate crește.

Infoanunț are azi o ofertă unică pe piața media România și Republica Moldova: un anunț gratuit pentru activitatea dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți textul pe e-mail: ligiabeatrice@yahoo.com (editor) și/sau office@infoanunt.ro

Ziarul de știri, comunicate și anunțuri Infoanunț este, totodată, reprezentant regional pentru Anunțul Telefonic de la București. Un anunț gratuit și aici, la anunțurile de mică publicitate.

Pentru alte oferte de promovare suplimentare, atractive, personalizate, așteptăm mesajele dumneavoastră pe adresele e-mail de mai sus. Dorința voastră își va găsi împlinirea alături de noi! Iar prețurile sunt simbolice, de la 1 leu pe zi/365 de zile (pachetul).

Nou: Gestionăm anunțuri mici și mari de la A la Z. 

Fără promovare, visele nu pot deveni realitate.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu/editor

Foto: pixabay

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.